הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף מחולק לשמונה חלקים
1 בצל חתוך לרבעים
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
400 גרם אגוזים
3 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
אופן ההכנה
להכניס לסיר את העוף, הבצל, אבקת המרק ומים עד כדי כיסוי העוף. לבשל עד שהעוף רק מאד.
לסן ולסדר את חתיכות העוף בכלי הגשה. לשמור את הנוזלים.
לטחון את האגוזים עד דק (פעמיים) ולשים אותם, עד שהם מפרישים שמן. מוסיפים להם מנוזלי העוף.
להוסיף לתערובת האגוזים את השום, המלח והפלפל ומערבבים.
יוצקים את הרוטב על העוף ומכניסים למקרר עד להגשה.
מגיש:
מקור: יפה מיכאלי
שתף את המתכון