הוראות הכנה
מרכיבים
2 נתחים של פילה לבן
1 בצל גדול פרוס דק
1 קלח תירס מבושל ומפורק לגרעינים
1 גזר קלוף ופרוס באלכסון
2 שיני שום קצוצות
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ
½ ליטר יין לבן חצי יבש
1 כפית מלח
פלפל גרוס טרי
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים את שמן הזית. סוגרים את הפילה היטב מכל הכיוונים ומניחים בצד. מוסיפים לסיר את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את השום, הזנגביל והגזר ומערבבים היטב. מוסיפים את היין הלבן ומגרדים את תחתית הסיר עם כף עץ. מחזירים את הפילה לסיר ומוסיפים את התירס. מתבלים במלח ופלפל גרוס טרי, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה עד עשרים דקות.
לפני ההגשה פורסים את הפילה למדליונים ומסדרים יפה בצלחת הגשה כאשר הירקות ליד והרוטב מעל. ניתן להגיש עם פירה ירוק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון