חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ניצנים מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב ניצנים מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 כוסות מים בכמות שתכסה את כרוב הניצנים
¼ כוסות רוטב סויה
1 שקית גדולה של כרוב ניצנים קפוא
100 גרם מרגרינה
2 כפיות שום כתוש
¾ כוס פירורי לחם
1 כף אבקת מרק עוף
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס גבינת עמק מגוררת
אופן ההכנה
להרתיח את המים ורוטב הסויה, להוסיף את כרוב הניצנים ולבשל עד שהוא מתרכך. לסנן.
להמיס את המרגרינה במחבת גדולה, להוסיף את השום הכתוש ופירורי הלחם ולטגן חצי דקה תוך כדי ערבוב.
להוסיף את כרוב הניצנים, אבקת המרק עוף, הפלפל ולהמשיך לטגן במשך כדקה - שתיים תוך כדי ניעור המחבת .
כשפרורי הלחם משחירים, מעבירים את תכולת המחבת לכלי פיירקס.
מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ואופים בתנור חם עד שהגבינה נמסה, מבעבעת ומשחימה מעט.
מגיש: ליאת
מקור: אסנת לסטר
שתף את המתכון