הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס יין לבן חצי יבש
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית שטוחה מלח
2 בצלים בינוניים פרוסים דק
1 עוף שלם מחולק
34 מנגו טריים, קלופים וחתוכים לקוביות
אופן ההכנה
מערבבים את היין, התבלינים ופרוסות הבצלים.
להניח את חלקי העוף בכלי ולכסות בתערובת היין והתבלינים.
לסגור את הכלי או לכסותו בניילון ניצמד ולהכניס למקרר למשך הלילה.
למחרת, להעביר את חלקי העוף עם הרוטב לכלי אפיה, לפזר מעל וביניהם קוביות מנגו.
לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בתנור כחצי שעה בחום גבוה.
להנמיך את חום התנור ולאפות כ45-30 דקות נוספות.
מגיש:
מקור: יפה זהבי
שתף את המתכון