חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוסטביף סינטה/ורד הצלע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוסטביף סינטה/ורד הצלע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח סינטה או אנטריקוט
1 כוס שמן זית
1 1/2 כוס חרדל
שיני שום
1 כוס דבש
מלח, פלל גרוס
עלי רוזמרין טריים
חוט שפגט
אופן ההכנה
בנתח הסינטה מורידים את השומן העבה, בנתח האנטריקוט משאירים את השומן.
מכינים מרינדה מחרדל, דבש, שמן זית ופלפל גרוס. קושרים את הבשר לאורכו ומשבצים בו את שיני השום (עושים חתכים עמוקים עם הסכין ומכניסים לשם את שן השום). מורחים את המרינדה בתנועות עיסוי , ומוסיפים את ענפי הרוזמרין לאורך הנתח, מתחת לחוט. (עדיף להשרות את הבשר במרינדה יומיים לפני ההכנה). עושים לבשר סגירה במחבט (כדי שהמיצים יישארו בפנים) או בתנור: מחממים תנור לחום של 220 מעלות. מניחים את הבשר על רשת התנור כשמתחת יש תבנית למיצים (עם מעט נוזל בתוכה, שלאחר מכן משתמשים בו לרוטב) ומכניסים לעשר דקות, מנימיכים את חום התנור ל 200 מעלות. זמן הריכוך הוא בין 20 ל 25 דקות לכל 1 ק"ג של בשר.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון