הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
50 גר' שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 כפיות מלח
1 כף סולת
מים
אופן ההכנה
בקערה גדולה מנפים את הקמח, מוסיפים שמרים, מלח ומערבבים היטב. מוסיפים סוכר וסולת ומערבבים היטב. מוסיפים מים עד שהבצק ניהיה דליל ומשהים כחצי שעה.
כשמתחילות להיווצר הבועות שופכים עם מצקת מלאה למחבת שטוחה מאוד מיוחדת ללחוח (אפשר גם מחבת פנקייק) כשהמחבת קרה, מבשלים על האש עד שנוצרים החורים והלחוח אינו בצקי ומוציאים את הלחוח.
מכינים קערת מים קרים גדולה וטובלים את תחתית המחבת במים על מנת שהמחבת תהיה קרה, מוזגים מצקת מלאה של בצק וכך מבצעים תהליך זה לכל הבצק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון