הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים ומגוררים גס
4 גזרי גדולים מבושלים ומגוררים גס
4 ביצים קשות מגוררות גס
4 סלקים בינוניים קלופים, מבושלים ומגוררים גס
3 בצלים ירוקים יפים וגדולים קצוצים
מלח
פלפל
מיונז
מעט שמיר לקישוט
אופן ההכנה
בתבנית שקופה ומרובעת מניחים בתחתית את תפוחי האדמה. מפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור. מערבבים את הגזר עם 2 כפות מיונז מעט מלח ומערבבים היטב. מסדרים בשכבה מעל תפוחי האדמה. מפזרים מעל שכבה יפה של בצל ירוק. מערבבים את הביצים עם 2 כפות מיונז ומעט מלח ופלפל ומסדרים שכבה מעל הבצל הירוק. מערבבים את הסלק עם 3 כפות מיונז ומעט מלח ומסדרים בשכבה מעל הביצים. מקשטים במעט שמיר.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון