חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה פרפר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטפים ומנקים את חזה ההודו.
חזה פרפר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטפים ומנקים את חזה ההודו.
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה פרפר שלם.
רבע כוס מיץ לימון.
רבע כוס רוטב סויה.
מעט רוטב צ'ילי (לפי הטעם).
רבע כוס שמן.
אופן ההכנה
להניח את חזה הפרפר בכלי זכוכית, לערבב את שאר המרכיבים יחד , ולשפוך על חזה הפרפר ,
להניח במקרר למשך 24 שעות ולהפוך כמה פעמים.
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 150 מעלות למשך 40 דקות ולהוריד את הכיסוי ל - 5 דקות אחרונות בתנור.
להוציא לפרוס לפרוסות ולהגיש חם.
מגיש: pini9061
מקור:
שתף את המתכון