הוראות הכנה
מרכיבים
חזה פרפר שלם.
רבע כוס מיץ לימון.
רבע כוס רוטב סויה.
מעט רוטב צ'ילי (לפי הטעם).
רבע כוס שמן.
אופן ההכנה
להניח את חזה הפרפר בכלי זכוכית, לערבב את שאר המרכיבים יחד , ולשפוך על חזה הפרפר ,
להניח במקרר למשך 24 שעות ולהפוך כמה פעמים.
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 150 מעלות למשך 40 דקות ולהוריד את הכיסוי ל - 5 דקות אחרונות בתנור.
להוציא לפרוס לפרוסות ולהגיש חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון