חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלק אדום ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלק אדום ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 סלקים אדומים בינוניים
1/4 כוס חומץ
למילוי:
400 גרם בשר עוף מבושל וטחון
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 חלמון ביצה
מלח, פלפל, פפריקה לפי הטעם
לציפוי:
קמח
ביצים טרופות
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
לרוטב:
5 כפות מיונז
2 כפות שמיר קצוץ
3 שיני שום כתוש
מיץ מ-2 לימונים
מלח, פלפל לבן לפי הטעם.
אופן ההכנה
מבשלים את הסלק במים ובחומץ עד שהם רכים כמעט לגמרי.
מקלפים ומרוקנים את תוכנם בעזרת כפית.
מערבבים את כל חמרי המילוי וממלאים בהם את הסלק.
מקמחים היטב את כל הסלקים. טובלים אותם בביצה ומצפים בפירורי לחם.
מטגנים כל סלק ממולא בשמן עמוק וחם עד להזהבה, מוציאים ומסדרים על צלחת הגשה.
טורפים את כל חומרי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד, יוצקים על הסלק ומגישים חם או קר.
מגיש: ליאת
מקור: אבנר נחום
שתף את המתכון