הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 כוסות מים, בכמות שתכסה את כרוב הניצנים
1/4 כוס רוטב סויה
1 שקית גדולה של כרוב ניצנים קפוא
100 גרם מרגרינה
2 כפיות שום כתוש
3/4 כוס פירורי לחם
1 כף מאבקת מרק עוף
1/2 כפית פלפל שחר גרוס
1 כוס גבינה עמק מגוררת
אופן ההכנה
מרתיחים את המים ורוטב הסויה, מוסיפים את כרוב הניצנים ומבשלים עד שהוא מתרכך (יש לשגיח שהוא לא יתפורר). מסננים.
ממיסים את המרגרינה במחבת גדולה, מוסיפים את השום הכתוש ופירורי הלחם ומטגנים כחצי דקה תוך כדי עירבוב.
מוסיפים את כרוב הניצנים, אבקת המרק והפלפל השחור וממשיכים לטגן במשך דקה עד שתי דקות תוך כדי ניעור המחבת וערבוב זהיר.
כשפרורי הלחם משחימים, מעבירים את תכולת המחבת לכלי פיירקס, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ואופים בגריל חם, עד שהגבינה נמסה, מבעבעת ומשחימה מעט.
מגיש:
מקור: אסנת לסטר
שתף את המתכון