חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ניצנים מטוגן ומוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב ניצנים מטוגן ומוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 כוסות מים, בכמות שתכסה את כרוב הניצנים
1/4 כוס רוטב סויה
1 שקית גדולה של כרוב ניצנים קפוא
100 גרם מרגרינה
2 כפיות שום כתוש
3/4 כוס פירורי לחם
1 כף מאבקת מרק עוף
1/2 כפית פלפל שחר גרוס
1 כוס גבינה עמק מגוררת
אופן ההכנה
מרתיחים את המים ורוטב הסויה, מוסיפים את כרוב הניצנים ומבשלים עד שהוא מתרכך (יש לשגיח שהוא לא יתפורר). מסננים.
ממיסים את המרגרינה במחבת גדולה, מוסיפים את השום הכתוש ופירורי הלחם ומטגנים כחצי דקה תוך כדי עירבוב.
מוסיפים את כרוב הניצנים, אבקת המרק והפלפל השחור וממשיכים לטגן במשך דקה עד שתי דקות תוך כדי ניעור המחבת וערבוב זהיר.
כשפרורי הלחם משחימים, מעבירים את תכולת המחבת לכלי פיירקס, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ואופים בגריל חם, עד שהגבינה נמסה, מבעבעת ומשחימה מעט.
מגיש: ליאת
מקור: אסנת לסטר
שתף את המתכון