חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוקצ'ה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם פוקצ'ה עם פלפל בפנים ועוד כל מיני דברים. למי שמכיר-כמו בערביקה (שנמצאת באשדוד)
פוקצ'ה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם פוקצ'ה עם פלפל בפנים ועוד כל מיני דברים. למי שמכיר-כמו בערביקה (שנמצאת באשדוד)
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם שמרים טריים
3/4 ליטר מים פושרים
1 ק"ג קמח
3 כפות סוכר
8 כפות שמן זית
1 כף מלח
2 כפות רוזמרין קצוץ גס
אופן ההכנה
ממיסים את השמרים במעט מהמים, עם 2 כפות קמח והסוכר. כשהבלילה תופחת מוסיפים את שארית הקמח, המלח, הרוזמרין ו - 3 כפות שמן ומערבבים. מוסיפים מים בהדרגה ותוך כדי לישה, עד שמתקבל בצק חלק ומעט דביק. מעבירים לכלי גדול, מכסים במגבת לחה ומניחים לתפיחה. כשהבצק מכפיל את נפחו מוסיפים מעט קמח ומעבדים שוב לבצק חלק ולא דביק.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס), משמנים את תבנית התנור ב - 2 כפות שמן זית ומפזרים מעט קמח. מרדדים את הבצק לעלה בגודל התבנית, מעבירים לתבנית ומורחים ב - 3 כפות השמן הנותרות. מחוררים במזלג ומניחים לתפיחה כ - 20 דקות. אופים 15-20 דקות, עד שהבצק מקבל גוון חום בהיר (הפוקצ'ה צריכה להיות רכה). מגישים חם ואם רוצים בוזקים מלמעלה מלח גס.
מגיש: han_solo
מקור:
שתף את המתכון