הוראות הכנה
מרכיבים
4 סטייקים (כ 150 גרם , אפשר גם יותר גדול)
פיטריות
בצל סגול
בצק עלים
אופן ההכנה
את הסטייקים משרים למשך 24 שעות ביין אדום עם שום כתוש ,אגוז מוסקט מלח ופלפל -לפי הטעם.
קוצצים את הבצל ואת הפיטריות
מטגנים את הבצל והפיטריות יחד (מומלץ עם שומן אווז ועם אין אז כמובן שמובן שמן זית).
מטגנים את ההסטייקים על מנת לסגור את הבשר מכל הכיוונים (מומלץ עם שומן אווז ועם אין אז כמובן שמובן שמן זית), ומניחים להתקרר
את סטייק עוטפים בבצק עלים עם הבצל והפיטריות המטוגנים.
מקשטים עם רצועות בצק לפי הדימיון .
ומורחים ביצה טרופה על הבצק .
ומכניסים לתנור שחומם ל 200 מעלות למשך 25 דקות .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון