הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם שימורי אספרגוס - עם הנוזלים שבקופסא
8 פרוסות דקות חזה הודו או חזה אווז מעושן
25 גרם חמאה
1 כף קמח
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מסננים את האספרגוס ושומרים את הנוזלים.
מניחים בכל פרוסת בשר נצר אספרגוס ומגלגלים עליו את הפרוסה.
משמנים קערה חסינת אש במעט מרגרינה ומסדרים בתוכה את גלילי ההודו/האווז.
ממיסים את החמאה בסיר קטן מסירים מהאש ומערבבים לתוכו את הקמח ונוזלי האספרגוס.
מחזירים את הסיר ללהבה ומרתיחים תוך כדי בחישה מתמדת 2 דקות.
מתבלים במלח ופלפל ויוצקים את הרוטב על הגלילים שבקערה.
אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות כ-8 עד 10 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון