הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בקר מעט שמן חתוך לרצועות דקות
3 בצלים ירוקים קצוצים מופרדים לחלק לבן וחלק ירוק
1 שן שום קצוצה
חצי כוס וודקה מאיכות טובה
שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
במחבת ווק מחממים מעט שמן. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל ואת השום טמערבבים. מוסיפיםם את הבקר ומקפיצים עד שנסגר מכל הכיוונים. מוסיפים את הוודקה ומבעירים (במשנה זהירות). לאחר שכבתה לה האש מקפיצים עוד כדקה ומוסיפים את החלק הירוק של הבצל. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומקפיצים עוד דקה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון