הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג עלי סלק (מנגולד)
1/2 כוס מים
2 כפות שמן
קורט כורכום
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
לחתוך את הגבעולים מהעלים ואת הגבעולים לחתוך לחתיכות באורך כ-4 ס"מ ולשטוף היטב.
לשים את הגבעולים בסיר עם המים, השמן, כורכום, מלח, סוכר ומיץ הלימון.
להרתיח ולהמשיך לבשל על אש נמוכה בסיר סגור עד שהנוזלים נספגים כמעט כליל והגבעולים רכים.
במידה ויש צורך, להוסיף תיבול לפי הטעם ולקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון