חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תחתיות ארטישוק ממולאות בקרם פטריות, עטופות בחזה אווז מעושן...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תחתיות ארטישוק ממולאות בקרם פטריות, עטופות בחזה אווז מעושן ומוקרמות בפרמזן.
תחתיות ארטישוק ממולאות בקרם פטריות, עטופות בחזה אווז מעושן...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תחתיות ארטישוק ממולאות בקרם פטריות, עטופות בחזה אווז מעושן ומוקרמות בפרמזן.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תחתיות ארטישוק טריות ומבושלות
150 גרם פטריות שמפיניון טריות
2 שיני שום חצויות
1 מיכל שמנת מתוקה
12 פרוסות חזה אווז מעושן
75 גרם גבינת פרמזן מגוררת
25 גרם חמאה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
במחבת ממיסים את החמאה. מקפיצים את הפטריות בחמאה במשך כשתי דקות. מוסיפים את השום ומקפיצים עוד דקה. מעבירים למעבד מזון ומעבדים ביחד עם מעט מלח ופלפל וביחד עם השמנת המתוקה למחית אחידה. ממלאים את המחית הנ"ל בתחתיות הארטישוק. עוטפים את הארטישוק בפרוסות חזה אווז (3 פרוסות לכל תחתית). מפזרים פרמזן מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך שלוש-ארבע דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון