הוראות הכנה
מרכיבים
4 תחתיות ארטישוק טריות ומבושלות
150 גרם פטריות שמפיניון טריות
2 שיני שום חצויות
1 מיכל שמנת מתוקה
12 פרוסות חזה אווז מעושן
75 גרם גבינת פרמזן מגוררת
25 גרם חמאה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
במחבת ממיסים את החמאה. מקפיצים את הפטריות בחמאה במשך כשתי דקות. מוסיפים את השום ומקפיצים עוד דקה. מעבירים למעבד מזון ומעבדים ביחד עם מעט מלח ופלפל וביחד עם השמנת המתוקה למחית אחידה. ממלאים את המחית הנ"ל בתחתיות הארטישוק. עוטפים את הארטישוק בפרוסות חזה אווז (3 פרוסות לכל תחתית). מפזרים פרמזן מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך שלוש-ארבע דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון