הוראות הכנה
מרכיבים
½ בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
½ פלפל צ'ילי קצוץ
1 כף רסק עגבניות
1 כף אבקת מרק עוף (פרווה)
1 קופסא (200 גרם) עגבניות מרוסקות עם בזיליקום
½ כפית טימין יבש
מלח ופלפל
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים ביחד כדקה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, כוס מים, רסק עגבניות ואבקת המרק. מערבבים היטב ומוסיפים את הטימין ומעט מלח ופלפל. מבשלים ביחד עד שמצטמצמים רבע מכמות הנוזלים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון