הוראות הכנה
מרכיבים
5 לימונים צהובים
1/2 כפית פפריקה חריפה
2 כפות שטוחות מלח
1 כוס מיץ לימון
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לרחוץ את קליפת הלימונים ולנגב.
לפרוס את הלימונים לפרוסות בעובי 1 ס"מ בערך ולהוציא את הגרעינים.
לפזר על פרוסות הלימון מלח ופפריקה ולהכניס לצנצנת בצפיפות, פרוסה על גבי פרוסה.
לסנן את מיץ הלימון ולצקת אותו על פרוסות הלימון.
להוסיף את השמן ולטלטל מעט את הצינצנת. לסגור אותה במכסה ולהשאיר 3-4 ימים במקום מוצל.
לאחר מכן להכניס למקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון