הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חלב
3 חלמונים
3/4 כוס סוכר
1 כף קורנפלור
1/2 1 כפות נס קפה - אבקה
50 גרם שוקולד מגורר
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
לשים בסיר את הסוכר, החלב, החלמונים והקורנפלור.
לבשל בבחישה מתמדת עד לרתיחה.
להוסיף את השוקולד המפורר ואת הקפה נמס ולבחוש היטב.
לצקת לתבניות, לעטוף בניר אלומיניום ולהקפיא.
לפני הוצאת הגלידה ממהקפאה, להקציף את השמנת המתוקה עד שתהיה סמיכה.
להוציא את הגלידה ולערבל אותה היטב.
לערבב עם הקצפת בתנועות קיפול קלות ולהקפיא שוב מכוסה היטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון