חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בצל צרפתי קלאסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בצל צרפתי קלאסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלצלי שאלוט קצוצים
3 בצלים גדולים קצוצים
1 שן שום קצוצה
200 מ"ל יין לבן (ככוס)
50 גרם חמאה
½1 כוסות ציר בקר חום
4 פרוסות באגט
4 פרוסות נדיבות של גבינת כבשים קשה ושמנה
4 נתחים נדיבים של גבינת רוקפור
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר גדול וכבד על אש נמוכה. מאדים את הבצל בחמאה תוך כדי ערבוב כעשרים עד עשרים וחמש דקות לקבלת גוון חום. שימו לב כי הצבע של הבצל בשלב זה יקבע את צבעו הסופי של המרק. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את היין ומבשלים על שף רתיחה תוך ערבוב כעשר דקות. מוסיפים את הציר ומעט מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה (עם ערבוב מדי פעם) כחצי שעה.
מניחים את גבינת הכבשים על פרוסות הבאגט וקולים בתנור. יוצקים לקערית אישית 2 מצקות מרק. מניחים במרכז מעט רוקפור ומעל את פרוסת הבאגט הקלויה. מגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון