חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למתכון זה 2 שלבים האחד בישול הקטניות (אורז, פתיתים, עדשים) ובשלב השני אפיה
חזה הודו ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למתכון זה 2 שלבים האחד בישול הקטניות (אורז, פתיתים, עדשים) ובשלב השני אפיה
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי מחזה הודו שלם (פרפר)
2 כוסות אורז מבושל/פתיתים/עדשים
בצל
פטריות (6-7) יחידות או חצי קופסת שמורי פטריות משומרות
חצי גזר חתוך לקוביות
מלח
כמון
מעט צנוברים/פיסטוקים/שקדים מולבנים
פלפל שחור גרוס/טחון
4-6 כפות שמן
4-5 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מכינים את הקטניות
מטגנים את הבצל + הפטריות +גזר + הקטניות במעט שמן(2-3 כפות)
מוסיפים התבלינים, פירות יבשים פטרוזיליה
לוקחים את חזה ההודו ופותחים בו כיס, גדול ככל הניתן אולם בחלק הצר ביותר של הנתח
ממלאים את חזה ההודו. המהדרים יתפרו הנתח הממהרים יסגרו עם קסמי שניים והעצלנים לא יעשו דבר (זה לא נורא רק צריך לשמור שלא ישפך התוכן).
לאחר המילוי מוסיפים למחבת 2-3 כפות שמן ו"סוגרים" את הנתח מכל צדדיו, כדי לשמור על הנוזלים.
מניחים בתבנית חסינת אש ומכסים בנייר אלומיניום
אופים בתנור בחום 160 מעלות כ-60 דקות. אנא הזהרו להודו יש נטיה להתייבש לא להשאיר מעבר לכך.
להגשה פורסים הנתח וניתן להוסיף חרדל או רוטב חרדל או כל רוטב פיקנטי-חריף אחר.
מגיש: אבי_טל
מקור:
שתף את המתכון