הוראות הכנה
מרכיבים
1 תרכיז מיץ של פריגת (מאיזה סוג שרוצים אני ממליץ על פירות יער)
רבע כוס וויסקי או ברנדי
3 כפות גדושות של חמאה
לאלו שרוצים להשתמש ברוטב על מאכל בשרי ניתן להשתמש במחמאה (כי זה פרווה)
פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
במחבת ממיסים את החמאה או המחמאה ומוסיפים כרגע מהקופסא של התרכיז.
מוסיפים את הוויסקי/ברנדי.
מעט פלפל
ומחממים את כל הרוטב כ 2 עד 3 דקות.
למזוג על המנה ולהנות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון