חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה תותים ותפוחים חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה תותים ותפוחים חם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לפירות:
12-10 תפוחים(כ-2 ק"ג)מסוג גרנד אלכסנדר,קלופים,נקיים מליבה וחתוכים גס
1 ק"ג תותים,שטופים וחתוכים גס
קליפה מגוררת מ-1 לימון
3/4 כוס(150 גרם)סוכר חום
אפשרות:1 כף קונפיטורת תות או שזיפים או משמש
לבצק:
1/2 2 כוסות קמח
5 כפות(כ-80 גרם)סוכר
2 שקיקים(20 גרם)סוכר וניל
1 כפית קינמון
200 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה,קרה,חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור לחום בנוני(180 מעלות)ומשמנים את התבנית.
2.הפירות:מסדרים את התפוחים והתותים בתבניות.מפזרים את הסוכר ואת הקונפיטורה(אם רוצים)ומנערים מעט את התבניות,כך שחלק מהסוכר יחדור פנימה.
3.הבצק:מערבבים בקערה גדולה את הקמח,קליפת הלימון,הסוכר,סוכר הוניל והקינמון.מוסיפים את החמאה ומעבדים באצבעות(במערבל או במעבד מזון בעל וו לישה),עד שנוצרים פירורים.מפזרים את הפירורים מעל הפירות בשכבה אחידה ואופים כ-25 דקות,עד שבצק מזהיב.מגישים חמים.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון