חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים ברוטב חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שימו לב - מדובר בפלפל ירוק חריף
חצילים ברוטב חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שימו לב - מדובר בפלפל ירוק חריף
הוראות הכנה
מרכיבים
חציל בינוני - גדול
1 בצל בינוני
2-3 שיני שום
3 כפות רסק עגבניות
פלפל ירוק חריף
חומץ פשוט רגיל
1 כף שטוחה סוכר
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
להכניס לקערה ת כל החומרים מלבד החציל בצורה כזו:
לפרוס את הבצל לטכעות לא עבות
לפרוס את השום לפרוסות
לחתוך את הפלפל הירוק החריף ל3-4 חתיכות (אם רוצים פחות חריף, יש להוציא את הגרעינים)
כ 2-3 כפות רסק עגבניות
סוכר, מלח, פלפל
חומץ עד כדי כיסוי החצילים
לפרוס ת החציל לפרוסות בעובי כ 1/2-1 ס"מ ולטגן עד הזהבה (להיהר שלא יישרף)
להכניס את פרוסות החצילים כמו שהן מייד אחרי הטיגון לקופסה
ולשפוך את תערובת החומרים מעל
לקרר ולהכניס למקרר.
מגיש: taya3
מקור: אמא
שתף את המתכון