הוראות הכנה
מרכיבים
8 כבדי עוף
1 בצל גדול
מלח,פלפל,פפריקה
חצי כוס מים
8פרוסות לחם לבן מרובע
2כפות שמן
אבקשת שום
מרגרינה
אופן ההכנה
מקצצים את הבצל ומשחימים בשמן.
מטגנים בו את כבדי העוף כדקה משני הצדדים.
מפזרים תבלינים ויוצקים מים,ממשיכים לבשל עד שהמים התאדו.
קולים את הלחם ומניחים בכלי חסין אש משומן.
עד כל פרוסה קלויה מניחים כבד עוף עם רוטב הבצל.
מחממים כ-5 דקות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון