הוראות הכנה
מרכיבים
8 ראשי סלק
חצי חזה עוף
1 בצל קצוץ
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל
מעט עלי דפנה
מעט פלפל אנגלי
חצי כפית סוכר
אבקת מרק עוף
שמן
1 בצל
אופן ההכנה
מקלפים את הסלק ושוטפים היטב.
מרוקנים את תוך הסלק ומשאירים דפנות של 1/2 ס"מ.
טוחנים את חזה העוף ומערבבים עם חצי בצל קצוץ,ביצים,פירורי לחם,מלח,פלפל ואבקת מרק עוף ממלאים את הסלק.
מניחים את הסלק בסיר יוצקים מים עד גובה הסלק.
מוסיפים מלח,פלפל,עלי דפנה ומיץ לימון(לפי הטעם)מבשלים עד שהסלק רך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון