הוראות הכנה
מרכיבים
8 דגי בורי
2 כוסות יין לבן
2 כפות שמן
חופן צימוקים
2 כפות סוכר
2 בצלים גדולים
מלח,פלפל מיץ לימון
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הדגים,מפזרים מלח פלפל ומיץ לימו ומשהים כשעה.
משרים את הצימוקים שוטפים ומסננים.
חותכים את הבצל לפלחים ומשחימים בשמן.
מפזרים את הסוכר וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
יוצקים את היין ומרתיחים.
מניחים את הדגים זה ליד זה בכלי חסין אש,יוצקים עליהם את הרוטב ואופים בתנור כחצי שעה עד שהדג מוכן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון