חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חמוץ חריף סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חמוץ חריף סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
גזר
1/8 ראש כרוב
מלפפון
חתיכת ראש סלרי
פיטריות אחדות
7 כוסות מרק עוף
כפית קמח
כפית מרגרינה
כף קורנפלור
1/2 חזה עוף
מלח ופלפל
מיץ לימון
טיפות אחדות של טבסקו
קורט זנגוויל
אופן ההכנה
חותכים את הירקות לרצועות דקות,שופכים עליהם מים רותחים ומשאירים כשעה.
מסננים,ושוטפים.
חותכים את חזה העוף לרצועות דקות.
מטגנים את הקמח במרגרינה עד שהוא מקבל גוון חום.
מוסיפים לאט לאט את מרק העוף.
מערבבים את הקורנפלור במעט מים וכשהמרק רותח מוסיפים אותו לתוך המרק תוך כדי בחישה.
מוסיפים מיץ לימון ותבלינים.
דקות אחדות לפני ההגשה מוסיפים למרק הרותח את רצועות חזה העוף.
ממשיכים לבשל עד שרצועות העוף מקבלות צבע לבן.
מוסיפים את הפיטריות והירקות מבשלים עוד דקה ומגישים.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון