הוראות הכנה
מרכיבים
8 פרוסות דג קרפיון
1/2 כוס חומץ בן יין
3 כוסות מים
2 עלי דפנה
2 בצלים גדולים
4 כפות סוכר
מלח,פלפל
2 כפות שמן
אופן ההכנה
מנקים את הדגים,שוטפים ומניחים במסננת.
מקצצים את הבצל ומשחימים בשמן.
מפזרים את הסוכר ומטגנים עד שיעשה שחום ונוזל.
יוצקים את החומץ והמים ומרתיחים.
מוסיפים את כל יתר החומרים ובזהירות מכניסים את הדגים לתוך הרוטב הרותח.
מנמיחים את האש מבשלים כ-3/4 שעה.
מקררים ומוציאים בכף מחוררת את פרוסות הדג.
עורכים בצורה נאה בצלחת הגשה,מסננים את הרוטב ויוצקים על הדגים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון