הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג כבדי עוף
מרגרינה
4 עלי מרווה
4 כפות יין
מלח, פלפל
אופן ההכנה
רוחצים את הכבדים ומייבשים.
מחממים מרגרינה, מוסיפים את הכבדים ואת המרווה ומטגנים כ-5 דקות על להבה גבוהה תוך כדי בחישה.
מתבלים במלח ופלפל.
מוציאים את הכבדים מהמחבת בכף מחוררת ושומרים חם בכלי הגשה.
מוסיפים את היין למיצי המחבת ומבשלים דקה.
מוסיפים מעט מרגרינה וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה עד שהרוטב מסמיך מעט.
יוצקים את הרוטב על הכבדים ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון