הוראות הכנה
מרכיבים
1 חסה
250 גרם גבינה לבנה שמנה
2 כפות שמנת מתוקה או חמוצה
1/3 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
מנקים ורוחצים את החסה.
מפרקים את החסה לעלים ובוחרים עלים בגודל בינוני.
משטחים את העלים על קרש וחותכים את העורק המרכזי העבה.
טורפים את הגבינה עם השמנת לתערובת חלקה.
מערבבים פנימה צימוקים ואגוזים.
שמים כף מלאה מהתערובת במרכז עלה החסה ומקפלים את צידי העלה מעל המלית.
מגלגלים את העלה כמו בלינצ'ס.
מניחים בכלי הגשה כשה"תפר" כלי מטה.
מכסים ומקררים לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון