הוראות הכנה
מרכיבים
(כמות חומוס לכוס גדולה= 2. כוסות קטנות)
משרים את החומוס במים (לא במקרר), לפחות 8. שעות.
לטחון במעבד מזון או בלנדר עם 3-2 כפות מים (בערך)
מוסיפים:
1. בצל קטן קצוץ
2. שיני שום בינוניות
½ כפית קטנה מלח
1. אבקת אפיה
פלפל שחור גרוס טרי
1. כפית קטנה כמון טחון
1. כפית קטנה כוסברה טרייה או יבשה
פטרוזיליה קצוצה.
אופן ההכנה
ניתן לטחון את על התבלינים יחד,מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון