הוראות הכנה
מרכיבים
1. ק"ג ארטישוק ירושלמי
7-8 שיני שום קצוצות
3. כפות עלי רוזמרין קצוצות
1/2 כוס שמן זית
1. כוס יין לבן יבש
1/2 כוס דבש הדרים
2. פלפלי צ'ילי קצוצים דק
מעט פלפל ירוק גרס גס
מעט מלח גס
גרידת תפוז ולימון
פילטים של פומלה לקישוט
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-210 מעלות, קולפים ומנקים את הארטישוקים.
מערבבים את חומרי הרוטב.
מניחים את הארטישוקים בתבנית פיירקס או חרס ויוצקים עליהם את הרוטב.
אופים כ-40 דקות עד שצבעם של הארטישוקים הופך כהה.
מגישים עם פילטים של פומלה.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון