חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה דניס על מצע עלה פסטה בדלעת,בצל וחמאת מרווה ולמון גראס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי מנה שהגשתי באחת המסעדות בה עבדתי כשפית. את דג הדניס, ניתן להמיר בכל דג ים אחר.
פילה דניס על מצע עלה פסטה בדלעת,בצל וחמאת מרווה ולמון גראס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי מנה שהגשתי באחת המסעדות בה עבדתי כשפית. את דג הדניס, ניתן להמיר בכל דג ים אחר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. דג דניס מפולט,נקי ללא עצמות.
1.בצל סגול קלוף וחתוך לשמיניות
קוביות דלית בכמות של הבצל.
עלה לזנייה (או חצי עלה אם עובדים עם גודל עלה של מסעדה).
100 גר חמאה
4-5 עלי מרווה
מלח,פלפל
למון גראס קצוץ (החלק התחתון בלבד)
אופן ההכנה
1. מאדים את הבצל והדלעת ומניחים בצד.
2. מזקקים את החמאה ומוסיפים את התבלינים,מורידים מן האש.
3.מבשלים את עלה הלזנייה.
להרכבת המנה:
מניחים עלה לזנייה על הצלחת (מקפלים אותה בצורה של גבעה)
מקפיצים את הירקות בחמאת המרווה ומניחים על עלה הלזנייה.
מטגנים את פילטים הדג,מורידים את העור ומניחים על הירקות.
מטפטפים עוד חמאת מרווה על הדג כך שכל הטעמים נספגים.
ניתן להגיש עם עיטור תלתלי בצל ירוק.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון