חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טראפל שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טראפל שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' שוקולד לבן קצוץ דק
1/3 כוס שמנת מתוקה
50 גר' חמאה לא מלוחה
2 כפות ליקר טוב - תפוזים,אגוזים או ברנדי
לציפוי:
300 גר' שוקולד לבן מומס
או אבקת קקאו
אופן ההכנה
מניחים את השוקולד בקערה, מחממים את השמנת והחמאה בסיר קטן עד לסף רתיחה, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד.
מניחים לצינון עד שמתגבש, ומנטפים בעזרת שקית זילוף או שתי כפיות תלוליות קטנות על נייר אלומיניום.
מכניסים למקרר לחצי שעה, מוציאים ומגלגלים במהירות כל תלולית לכדור.
טובלים את הכדורים בשוקולד הלבן המומס לקבלת הציפוי.
או מגלגלים על אבקת הקקאו
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון