הוראות הכנה
מרכיבים
8 -10 מנות בתבניות אישיות קוטר 9
500 גר´ שוקולד מריר
250 גר´ חמאה
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה
1. להמיס במיקרו שוקולד וחמאה ולקרר
2. להקציף ביצים וסוכר לקצף חזק עד שמלבין.
3. לאחד שוקולד וביצים
4. לצקת לכלים אישיים משומנים ולסדר בתוך תבנית אפיה
5. להכניס כלי עם מים לתנור
6. לאפות 11-12 דקות ב 160 מעלות
7. לאכול חם
טיפים:
1. ניתן להכין את העיסה מראש, בתוך הכלים האישיים, ואז כשרוצים להגיש, מכניסים לתנור ל-12 דקות..ויוצא פיצוץ..עם כדור גלידה וניל למעלה, והקרם מבפנים.....חבל"ז.
2. אפשר לאפות מראש, וולחמם במיקרו לחצי דקה לפני ההגשה.
3. אפשר לאפות ולהקפיא ולהוציא להפשרה איטית מראש. לחמם כמה שניות במיקרו ואז זה משתבח
מגיש:
מקור: רות סירקיס
שתף את המתכון