הוראות הכנה
מרכיבים
ארטישוק (כל ארטישוק = מנה)
5-6 שיני שום
כף גדושה או יותר של פפריקה מתוקה
כמית כמון
מלח , לפי הטעם
פלפל שחור , לפי הטעם
חצי כוס חומץ (אפשר גם יותר , תלוי בטעמכם)
אופן ההכנה
להכניס את הארטישוק לסיר עם מים , להביא לרתיחה , להוסיף את כל התבלינים והחומרים , לבשל כשעה או עד שהעלים נתלשים בקלות.
הסבר על צורת האכילה :
---------------------
תולשים את העלה ומוצצים את החלק התחתון בלבד(את ה"בשר")
וכמו שנאמר SAVE THE BEST 4 LAST אז התענוג הוא לאכול את הראש בסופו של התהליך (כשנגמרים העלים ... )
בתאבון !
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון