חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי פקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אודה לכם על קבלת מתכון פאי פקאן קל להכנה מתכון של אפרת רוזנברג
פאי פקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אודה לכם על קבלת מתכון פאי פקאן קל להכנה מתכון של אפרת רוזנברג
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2/3 1 כוסות קמח
120 גרם חמאה
1 כפית אבקת אפייה
1 כף סוכר
1 חלבון
4 כפות מים קרים מאוד
לציפוי:
1 מכל שמנת מתוקה
1 כוס סוכר חום
1/2 1 כוסות אגוזי פקאן קלופים
אופן ההכנה
מכינים את הבצק: לשים את כל החומרים רק עד לקבלת כדור בצק ומפסיקים מיד. מצננים במשך 1/2 שעה.
מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. דוקרים במזלג למניעת תפיחה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס ל-8 דקות, או עד שהוא מתחיל להזהיב.
בינתיים, שמים בסיר את שמנת המתוקה והסוכר החום. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים חמש דקות נוספות.
יוצקים ראת השמנת המבושלת על הבצק, מפזרים מעל את האגוזים, ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות. מוציאים ומצננים. מעולה גם ביום שאחרי.
מגיש: han_solo
מקור:
שתף את המתכון