הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה קטנה קמח תופח(350 גר')
250 גר' גבינה 9%
1 מרגרינה גולדבנד בגביע
4 ביצים
3/4 1 כוס סוכר
2 כפות ברנדי
100 גר' קליפות הדר או צימוקים או אגוזים קצוצים
לציפוי:
1 שקית אבקת סוכר
כמה טיפות תמצית מי-זהר (תמצית הדרים)
מעט חלב
אופן ההכנה
מכניסים את המרגרינה והסוכר לקערת המיקסר מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה, מוסיפים את ביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה ומוסיפים את הברנדי. מוסיפים את הקמח והגבינה ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה מקמחים מעט את הקליפות למניעת שקיעתם בבלילה ומוסיפים בשניים שלושה סיבובים של המיקסר לתערובת.
יוצקים את התערובת לתבנית קוגלהוף גדולה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שהעוגה משחימה מעט, בודקים בעזרת קיסם ומוציאים מהתנור.
בקערה קטנה מערבבים את אבקת הסוכר עם 2 כפות חלב בערך וכמה טיפות המיזהר. התערובת צריכה להיות סמיכה מעט ואז יוצקים על העוגה בעודה חמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון