חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קפה קלסית (בחושה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קפה קלסית (בחושה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה קטנה קמח תופח(350 גר')
250 גר' גבינה 9%
1 מרגרינה גולדבנד בגביע
4 ביצים
3/4 1 כוס סוכר
2 כפות ברנדי
100 גר' קליפות הדר או צימוקים או אגוזים קצוצים
לציפוי:
1 שקית אבקת סוכר
כמה טיפות תמצית מי-זהר (תמצית הדרים)
מעט חלב
אופן ההכנה
מכניסים את המרגרינה והסוכר לקערת המיקסר מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה, מוסיפים את ביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה ומוסיפים את הברנדי. מוסיפים את הקמח והגבינה ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה מקמחים מעט את הקליפות למניעת שקיעתם בבלילה ומוסיפים בשניים שלושה סיבובים של המיקסר לתערובת.
יוצקים את התערובת לתבנית קוגלהוף גדולה ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שהעוגה משחימה מעט, בודקים בעזרת קיסם ומוציאים מהתנור.
בקערה קטנה מערבבים את אבקת הסוכר עם 2 כפות חלב בערך וכמה טיפות המיזהר. התערובת צריכה להיות סמיכה מעט ואז יוצקים על העוגה בעודה חמה.
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון