חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ויניגרט חרדל ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב שאני נוהגת להשתמש בו כרוטב בסיס לסלטים ירוקים רבים.
ויניגרט חרדל ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב שאני נוהגת להשתמש בו כרוטב בסיס לסלטים ירוקים רבים.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 מ"ל שמן זית
60 מ"ל חומץ בן יין אדום
20 מ"ל חומץ בלסמי
1. כף חרדל חלק
1. כף חרדל דיז'ון גרגירים
2. כפות דבש
מלח,פלפל
אופן ההכנה
מערבלים את החומצים במיקסר או במעבד מזון מס' דקות,מוסיפים את החרדלים, הדבש מלח ופלפל וממשיכים לערבל בחזקה,לאחרי שנוצר רוטב הומוגני ותוך כדי ערבול חזק מזליפים את השמן בזרזיף דק ואיטי לתוך הרוטב תוך כדי ערבול.
תהליך זה חשוב לשמירה של ויניגרט הומוגני שלא יפרד ויחזיק מעמד בצורה זו.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון