חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט קרם שוקולד לבן ותותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא עיבוד ביתי לטארטלטים של "סיטי בייקרי": מתכון ידידותי ונוח לטארט גדול בקוטר 24 ס"מ (הוא שברירי ועדין, אז נא לטפל בבצק בעדינות). שאת הקרם יש להכין מראש ולתת לו לנוח במקרר לילה
טארט קרם שוקולד לבן ותותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא עיבוד ביתי לטארטלטים של "סיטי בייקרי": מתכון ידידותי ונוח לטארט גדול בקוטר 24 ס"מ (הוא שברירי ועדין, אז נא לטפל בבצק בעדינות). שאת הקרם יש להכין מראש ולתת לו לנוח במקרר לילה
הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
חומרים לבצק (10 מנות):
1/2 1 כוסות קמח
1/2 6 כפות קקאו משובח
3/4 כוס אבקת סוכר
175 גרם חמאה, קרירה (להוציא מהמקרר 15 דקות לפני השימוש) חתוכה לקוביות
2 חלמונים
חומרים לקרם שוקולד לבן:
150 גרם שוקולד לבן משובח, קצוץ דק
1/4 1 כוסות שמנת מתוקה
3 כפות ריבת פטל
כ 500 גרם תותים, לקישוט
כלים:
תבנית טארט (רצוי עם תחתית מתפרקת) בקוטר 24 ס"מ, משומנת
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
1. מנפים ביחד את הקמח והקקאו.
2. בקערת מערבל שמים את אבקת הסוכר, מוסיפים את החמאה ומערבבים בידיים עד שכל החתיכות מצופות בסוכר ומקציפים במהירות בינונית, עד שהסוכר נעלם.
מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד שהתערבות אחידה. מוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה ב - 2 פעמים, ומקציפים עד שהתערובת הופכת למסה דביקה. מניחים את הבצק מעל ליריעת ניילון גדולה, מעצבים לעיגול שטוח, עוטפים ומקררים במקרר כשעתיים, עד שהבצק יציב.
3. מעל למשטח מקומח בנדיבות (בתערובת 2/3 קמח ו 1/3 קקאו) מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 30 ס"מ ובעובי 4 מ"מ, ומרפדים בו את התבנית. דוקרים את הבצק במזלג ומניחים את הטארט במקפיא 30 דקות.
4. מחממים את התנור לחום גבוה (190 מעלות צלזיוס).
5. אופים כ 20-22 דקות עד שהבצק נראה יבש מלמעלה ונודף ממנו ריח עשיר וחזק של שוקולד (אם הבצק תופח בזמן האפייה, דוקרים אותו שוב במזלג, או משטחים בידיים מדי פעם לפי הצורך). מצננים בתבנית צינון מלא מעל לרשת.
אופן הכנת הקרם:
1. מניחים את השוקולד בקערת מתכת בינונית.
2. בסיר קטן מביאים 1 כוס שמנת לסף רתיחה מעל לאש בינונית. מיד יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד.
מניחים בצד למשך 1 דקה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. מסננים לקערה, מכסים ביריעת ניילון, דוקרים בה כמה חורים בחוד של סכין ומקררים כל הלילה במקרר.
3. מצפים את תחתית הטארט בריבת פטל.
4. שמים ביחד את קרם השוקולד הלבן הקר עם 1/4 כוס השמנת שנותרה בקערת המערבל ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קצף יציב וגמיש.
יוצקים לתוך הטארט ומחליקים.
מניחים מעל הקרם חצאי תותים לקישוט, ומניחים במקרר עד להגשה.
מגיש: lee75
מקור: אוסף אישי
שתף את המתכון