חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינת שמנת ושוקולד אלוהית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלה להכנה!!
עוגת גבינת שמנת ושוקולד אלוהית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלה להכנה!!
הוראות הכנה
מרכיבים
לתחתית:
200 גר' עוגיות חמאה מרוסקות
70 גר' חמאה מומסת
2 כפות קקאו
למלית:
500 גר' גבינת שמנת
3 ביצים
2 כפות קורנפלור
גרגרים ממקל וניל אחד
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
100 גר' שוקולד מריר, שבור לקוביות
לציפוי:
200 גר' שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מערבים את פירורי העוגיות עם החמאה והקקאו. מהדקים לתוך תבנית אפייה.
מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצקים את הבלילה עד ½ מגובה התבנית, מפזרים את קוביות השוקולד ויוצקים את החצי השני.
אופים כ-40 דקות בחום של 160 מעלות. מצננים.
לציפוי- מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד. מערבבים ויוצקים על העוגה הקרה.
הערות:
ניתן להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב או שוקולד לבן
אם רוצים לקבל עוגת גבינה אוורירית יותר- ניתן להקציף את הביצים לקצף, ולקפלן לתוך העיסה בנפרד.
מגיש: lee75
מקור: אוסף אישי
שתף את המתכון