חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית מטוגנת על רוטב חמוץ חריף מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרובית מטוגנת על רוטב חמוץ חריף מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית מופרדת לפרחים
1 עגבנייה קצוצה
½ בצל קצוץ
1 כפית רסק עגבניות
1 כף סוכר
1 כף חומץ בן יין
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
½ כוס יין אדום מתוק
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מחממים את השמן לטיגון עמוק ומטגנים בו את פרחי הכרובית (ככל שהפרחים קטנים יותר כך זמן הטיגון קצר יותר). מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג. בסיר קטן מביאים לרתיחה את יתר המצרכים ומבשלים כך על סף הרתיחה כחמש דקות. מסננים.
יוצקים מעט מהרוטב על תחתית צלחת ההגשה. מעל מניחים את פרחי הכרובית המטוגנים ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון