חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מוס שוקולד ווניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מוס שוקולד ווניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת מתוקה
כוס חלב
פודינק וניל
פודינק שוקולד
8 ביצים
1 שוקולד חלב
1 שוקולד מריר
תבנית אלומיניום
5 כפות סוכר
אופן ההכנה
הכנת הבסיס
לוקחים 5 ביצים מפרידים את החלבון והחלמון , מקציפה את הלבן ומוסיפה 3 כפות סוכר
מכניסה את הצהוב ואת הפודינג שוקולד ומערבבת עד לתוצאה אחידה
משמנת את התבנית שופכת לתוכה את התערובת ומכניסה לתנור לחום של 180 15 דקות ומוציאה לקירור
מקציפה את השמנת המתוקה עם הוניל וכוס חלב ושמה על העוגה
לוקחת את השוקולדים וממיסה עם 2 כפות חלב ומחכה שהתקרר
מכניסה את ה3 חלבונים לתוך השוקולד ומערבבת טוב עד לתוצאה אחידה
מקציפה את החלמון עם 2 כפות סוכר מכניסה את השוקולד מערבבת ושופכת על העוגה
להכניס למקפיא כחצי שעה ואחר כך למקרר .
בתיאבון
מגיש: שריתב
מקור: חברה
שתף את המתכון