הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת מתוקה
כוס חלב
פודינק וניל
פודינק שוקולד
8 ביצים
1 שוקולד חלב
1 שוקולד מריר
תבנית אלומיניום
5 כפות סוכר
אופן ההכנה
הכנת הבסיס
לוקחים 5 ביצים מפרידים את החלבון והחלמון , מקציפה את הלבן ומוסיפה 3 כפות סוכר
מכניסה את הצהוב ואת הפודינג שוקולד ומערבבת עד לתוצאה אחידה
משמנת את התבנית שופכת לתוכה את התערובת ומכניסה לתנור לחום של 180 15 דקות ומוציאה לקירור
מקציפה את השמנת המתוקה עם הוניל וכוס חלב ושמה על העוגה
לוקחת את השוקולדים וממיסה עם 2 כפות חלב ומחכה שהתקרר
מכניסה את ה3 חלבונים לתוך השוקולד ומערבבת טוב עד לתוצאה אחידה
מקציפה את החלמון עם 2 כפות סוכר מכניסה את השוקולד מערבבת ושופכת על העוגה
להכניס למקפיא כחצי שעה ואחר כך למקרר .
בתיאבון
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון