הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
200 גרם אגוזי לוז טחונים יחד עם 2 כפות אבקת סוכר ומעורבבים עם חמאה מומסת עד למרקם של בוץ.
לשכבת גבינה:
250 גרם ריקוטה
250 גרם מסקרפונה
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
מקל וניל אחד קצוץ דק - דק או 1/2 כפית גרגירי הל
לשכבת שוקולד:
250 סמ"ק (חבילה) שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד מריר 50% מוצקי קקאו, שבור לקוביות
30 גרם חמאה
1/4 כוס ברנדי
אופן ההכנה
אופן הכנה:
משטחים את הבסיס בתבנית 26 ומקררים שעה.
שכבת הגבינה:
מערבבים יחד, יוצקים על הבסיס ואופים ב- 200 מעלות 1/2 שעה עד הזהבה והתייצבות. מקררים היטב.
לשוקולד:
מרתיחים את השמנת, מורידים מהאש, מוסיפים את שאר המרכיבים ובוחשים עד שנמס ונוצר קרם חלק. יוצקים על שכבת הגבינה ומקררים לפחות 12 שעות.
מגיש:
מקור: אוסף אישי
שתף את המתכון