הוראות הכנה
מרכיבים
35 - 30 בישקוטים
1.5 כוס מיץ תפוזים
2 - 1 כפות מיץ לימון
200 גרם חמאה או מרגרינה
2 כוסות אבקת סוכר
1 כפית תמצית שנף
2 חלמוני ביצים
1 כוס מיץ תפוזים
2 כפות קורנפלור
קליפה מגורדת מ 2 תפוזים
קליפה מגורדת מ 1 לימון
אופן ההכנה
לבחוש את החמאה והסוכר.
לבחוש את חלמוני הביצים, כוס מיץ תפוזים, קליפה מגרודת מתפוזים ולימון, תמצית שנף וקורנפלור.
לבשל את תערובת הביצים על גבי אש נמוכה עד שהתערובת תסמיך.
להסיר מהאש ולהמשיך לערבב .
לשפוך את התערובת המחוממת לתערובת החמאה, לערבב ולצנן במקרר.
לרפד תבנית בנייר פרגמנט.
לטבול בישקוטים במיץ תפוזים מעורב במיץ לימון ולסדר בתבנית.
לשפוך מעל את קרם התפוזים ולהניח מעל עוד שכבת בישקוטים.
לסיים בקרם מקושט בפלחי תפוזים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון