הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוז מפולט (מחולק לפילטים)
½ אגס פרוס דק (ללא גרעינים)
חופן נדיב של סלט עלי בייבי
1 שניצל קפוא מוכן על פי הוראות היצרן
מעט אגוזי פקאן שבורים גס
1 כף דבש
1 כפית חרדל דיז'ון
¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה
חותכים את השניצל לרצועות. במרכזה של צלחת הגשה מניחים את חופן עלי הבייבי. מסביב מניחים את האגסים ואת התפוזים. מסדרים גם את פרוסות השניצל. לצנצנת קטנה מכניסים את הדבש, השמן והחרדל ומנערים היטב לקבלת רביכה אחידה. יוצקים את הרוטב על הסלט ומפזרים מעל את אגוזי הפקאן. מגישים מיד.
מגיש:
מקור: מתוך כתבתה של ורד ברלל מגזין דרך האוכל גליון 43 - פברואר 2005 עם שינויים קלים
שתף את המתכון