חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת "בור"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מנצחת לכל אירוח
עוגת "בור"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מנצחת לכל אירוח
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לעוגה
6 בצים
6 כפות סוכר גדושות
6 כפות קמח
1/4 כפית אבקת אפיה
3 כפות שמן
קצת מיץ לימון
1 סוכר וניל
חומרים לעיסת השוקולד
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות קקאו
1/2 בקבוק תמצית רום
1/2 כוס סוכר
150 גרם מרגרינה
חומרים לציפוי העוגה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
אופן ההכנה
מפרידים חלמונים וחלבונים.
מקציפים חלבונים + הסוכר.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים + שמן + מיץ לימון + סוכר וניל
מוסיפים לתערובת הקצף.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה.
אופים בחום בינוני עד שהעוגה מוכנה ומצננים אותה.
בנתיים מכינים את עיסת השוקולד - מבשלים את כל החומרים על האש - עד שהסוכר והשוקולד נמסים - מכבים את האש ומוסיפים את המרגרינה.
חוזרים לעוגה הקרה - חותכים עם סכין את פנים העוגה ומשאירים דפנות ותחתית דקות. את כל חלקי העוגה שהוצאנו מפוררים ומכניסים לתערובת השוקולד שהכנו ומערבבים הכל לעיסה חלקה - ומחזירים הכל לתוך העוגה ומיישרים. מכניסים למקרר לקירור.
מכינים את ציפוי העוגה - מקציפים את השמנת המתוקה + האינסטנט פודינג + כוס חלב
מוציאים את העוגה המקוררת מהמקרר ומצפים אותה בקצפת שהכנו.
מגיש: Racheli
מקור:
שתף את המתכון