חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק זה יכול להיות מתוק אך גם מלוח - מצוין לעוגות ולכרוכיות
בצק שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק זה יכול להיות מתוק אך גם מלוח - מצוין לעוגות ולכרוכיות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
5 חלמונים
1 כפית אבקת אפיה
2 כוסות חלב
2 חב, מרגרינה
1 כוס סוכר
40 גרם שמרים
1/2 כוס מים פושרים
אופן ההכנה
להתסיס את השמרים בחצי כוס מים וכפית סוכר.
בסיר קטן מרתיחים את החלב והסוכר - לאחר רתיחה יש להוסיף את 2 חב' המרגרינה עד שימסו - ולערבב היטב. לצנן.
בקערה גדולה נפרדת יש להוסיף את השמרים המותססים + החלמונים ולערבב היטב - כאשר תערובת החלב מצוננת יש להוסיף לשמרים ולחלמונים ולערבב היטב. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה בהדרגה - ולשים עד ליצירת הבצק - במידת ונדבק לאצבעות - אפשר להוסיף קמח.
מגיש: Racheli
מקור:
שתף את המתכון