הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
5 חלמונים
1 כפית אבקת אפיה
2 כוסות חלב
2 חב, מרגרינה
1 כוס סוכר
40 גרם שמרים
1/2 כוס מים פושרים
אופן ההכנה
להתסיס את השמרים בחצי כוס מים וכפית סוכר.
בסיר קטן מרתיחים את החלב והסוכר - לאחר רתיחה יש להוסיף את 2 חב' המרגרינה עד שימסו - ולערבב היטב. לצנן.
בקערה גדולה נפרדת יש להוסיף את השמרים המותססים + החלמונים ולערבב היטב - כאשר תערובת החלב מצוננת יש להוסיף לשמרים ולחלמונים ולערבב היטב. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה בהדרגה - ולשים עד ליצירת הבצק - במידת ונדבק לאצבעות - אפשר להוסיף קמח.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון