חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל פשוט ובעיקר טעים.
מאפינס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל פשוט ובעיקר טעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
2 כוסות קמח אוסם טופח
סוכר וניל
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר.
מערבבים יחד את שאר החומרים ( קמח, חלמונים, שמן , מיץ תפוזים, סוכר וניל) עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים.
שופכים את הבלילה לתוך המקצף ביצים ומקפלים יחד עד קבלת מרקם אחיד
מוזגים לתוך תבנית מאפינס עם ניירות אפיה קטנות ואופים הכל עד קבלת גוון חום ( 20 דקות ב170 מעלות ).
ניתן להוסיף פצפוצי שוקולד למאפינס למעלה לפני האפיה.
לאחר האפיה לפזר אבקת סוכר
מגיש:
מקור: בית אמא
שתף את המתכון