הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
2 כוסות קמח אוסם טופח
סוכר וניל
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר.
מערבבים יחד את שאר החומרים ( קמח, חלמונים, שמן , מיץ תפוזים, סוכר וניל) עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים.
שופכים את הבלילה לתוך המקצף ביצים ומקפלים יחד עד קבלת מרקם אחיד
מוזגים לתוך תבנית מאפינס עם ניירות אפיה קטנות ואופים הכל עד קבלת גוון חום ( 20 דקות ב170 מעלות ).
ניתן להוסיף פצפוצי שוקולד למאפינס למעלה לפני האפיה.
לאחר האפיה לפזר אבקת סוכר
מגיש:
מקור: בית אמא
שתף את המתכון